Artvin Belediye Başkanı Özgün, AAnın Yılın

Artvin Belediye Başkanı Özgün, AAnın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı


ARTVİN (A.A) - Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.
     Özgün, AA foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan ve 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisini inceledi.
     Oylamaya katılarak galerideki Anne ve çocuğu kağıt toplama mesaisinde başlıklı fotoğrafı beğenen Belediye Başkanı Emin Özgün, başarı dileğinde bulundu.
     Özgün, Anne ve çocuğu kağıt toplama mesaisinde adlı fotoğrafı seçmesiyle ilgili olarak, Türkiyenin en zengin şehirlerinden biri olan Kayseride, böyle bir fotoğrafın olması üzücü, onun için bu fotoğrafı seçtim dedi.
     Dünya kamuoyunun gündemindeki Arakan, Suriye, Gazzenin yanı sıra Akçakaleye düşen top mermisi, Hatay ile Suriye arasında kalan Suriyelilerin dramı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun hayatını yeni kaybeden Filistinli için ağlaması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın fotoğraf sanatçısı Ara Gülerin fotoğrafını çekmesi gibi Türkiye gündemini de etkileyen fotoğraflar, oylamaya sunulanlar arasında bulunuyor.
     Türkiyeden 23, yurt dışından 13 olmak üzere 36 karenin yer aldığı Yılın Fotoğrafları oylaması, http://yilinfotografi.aa.com.tr üzerinden yapılıyor.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Artvin Belediye Başkanı Özgün, AAnın Yılın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER