Artvin Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni

Artvin Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni -İl Emniyet Müdürlüğünde terfi eden 18 personele, rütbeleri törenle takıldı


ARTVİN (A.A) - Artvin Emniyet Müdürlüğünde terfi eden 18 personele rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.
     Artvin Polisevindeki törene, Vali Necmettin Kalkan, İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, vali yardımcıları Bahadır Güneş ve Şenol Kayanın yanı sıra polisler ile davetliler katıldı.
     Vali Kalkan törendeki konuşmasında, emniyet teşkilatının ülkenin en güzide teşkilatlarından biri olduğunu belirterek, Emniyet teşkilatı son 10 yılda gerek personel kaynağı, gerekse teknolojik olarak oldukça yenilendi. Çağın gerektiği donanıma sahip hale geldi dedi.
     Artvin İl Emniyet Müdürlüğü personelinin de vatandaşlara güzel hizmetler verdiğini ifade eden Kalkan,Bu hizmetlerin yerine getirilmesinde başta İl Emniyet Müdürü Salmaner olmak üzere amir rütbesinden memur rütbesine kadar çalışan bütün arkadaşlarıma şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.
     Emniyet Müdürü Salmaner de Emniyet Genel Müdürlüğünün aldığı karar doğrultusunda, Artvin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçe teşkilatında görev yapan 18 personelin bir üst rütbeye terfi ettirildiğini belirterek, Terfiler, yıllarca yapılan hizmetlerin ödüllendirilmesi anlamına geldiği gibi, alınan her rütbe sonrasında omuzlarındaki sorumluluğun bir kat daha artması anlamına da gelir dedi.
     Konuşmaların ardından terfi eden emniyet personeline rütbeleri takıldı.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Artvin Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER