ARÜde rektör adayı belirleme seçimi yapıldı

ARÜde rektör adayı belirleme seçimi yapıldı -Rektör Prof. Dr. Korkmaz: Sonucun bu bölgedeki huzurun, güvenin ve daha önemli projelere vesile olmasını istiyoruz


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Üniversitesinde (ARÜ) rektör adayı belirleme seçimi yapıldı.
     Ardahan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen seçimde, 29 öğretim üyesi oy kullandı. Seçimde, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz 23, Prof. Dr. Gürkan Doğan, Prof. Dr. Orhan Söylemez, Prof. Dr. Cafer Eken, Prof. Dr. Hüseyin Türk ve Prof. Dr. Yakup Çelik birer oy aldı. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.
     Seçimde ikinci ve üçüncü rektör adayının belirlenmesi için yapılan kurada, Prof. Dr. Gürkan Doğan ikinci, Prof. Dr. Orhan Söylemez üçüncü oldu.
     6 rektör adayının isminin, aldıkları oy sayıları ile YÖKe bildirileceği belirtildi. YÖKün değerlendirmesinin ardından 3 ismin Cumhurbaşkanı Abdullah Güle sunulacağı belirtildi.
     ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, seçimin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimde aldığı sonucun mutluluğunu yaşadığını belirterek, Seçime katılan tüm adayları tebrik ediyorum. Seçimin Ardahan ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sonucun bu bölgedeki huzurun, güvenin ve daha önemli projelere vesile olmasını istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat / Emine Konuk
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber ARÜde rektör adayı belirleme seçimi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER