ASİAD 10. yaşını kutladı

ASİAD 10. yaşını kutladı


MANİSA (A.A) - Alaşehir Sanayi ve İşadamları Derneği (ASİAD) 10. yaşını kutladı.
     Alaşehir Meslek Yüksek Okuluda düzenlenen kutlama programına AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa milletvekilleri Sakine Öz, Hasan Ören, Kaymakam Kemal İnan ile Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban da katıldı.
     ASİAD Başkanı Sami Çeltikoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, derneğin 165 üyesi olduğunu belirterek, sayının yıl sonuna kadar 200e çıkacağını söyledi. Alaşehiri gelişmiş bir ilçe yapmayı, esnafları kalkındırmayı amaçladıklarını ifade eden Çeltikoğlu, Alaşehirde, dernek olarak bugüne kadar hem ihracatçı hem de küçük ve orta ölçekli esnaflarımıza yönelik faaliyetler düzenledik dedi.
     AK Parti Manisa Milletvekili Tanrıverdi ise AK Partinin 10 yıllık iktidarında ekonominin geldiği noktaya işaret ederek, Vatandaşlar yıllarca enflasyon canavarı ile savaştı. Enflasyonun yüzde 60lardan nerelere düştüğünü biliyoruz. Vatandaşlarımız artık enflasyon ve faiz canavarlarından kurtuldu diye konuştu.
     CHP Manisa Milletvekili Ören de Türkiyenin aşılamayacak sorunu olmadığını belirterek, ülkenin kalkınmasında sanayicilere büyük işler düştüğünü ifade etti.
    
     Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber ASİAD 10. yaşını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER