Askerlik arkadaşları 20 yıl sonra Eskişehirde

Askerlik arkadaşları 20 yıl sonra Eskişehirde buluştu -Sosyal paylaşım sitesi Facebookta toplanan askerlik arkadaşları, 20 yıl sonra Eskişehirde buluştu


ESKİŞEHİR (A.A) - Sosyal paylaşım sitesi Facebookta kurdukları grup üzerinde toplanan askerlik arkadaşları, 20 yıl sonra Eskişehirde buluştu.
     1992-2000 yıllarında Ankara Anıttepe Jandarma Özel Ulaştırma Oto Birlik Komutanlığından görev yapmış emekli Jandarma Ulaştırma Kıdemli Başçavuş İbrahim Şimşek, Şehr-i Derya Parkındaki buluşmada gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmişte askerliğini, bulunduğu birliklerde yapan arkadaşlarla temas halindeyken Facebookta grup kurmaya karar verdiklerini kaydetti.
     Sosyal paylaşım sitesi üzerinde yaklaşık 400-500 kişiye ulaştıklarını ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:
     Grubumuz, 1990 yılında Mardin Sınır Tugayında, 1991 yılında Siirt Jandarma Bölge Komutanlığında, 1992-2000de Ankara Anıttepe Jandarma Özel Ulaştırma Oto Birlik Komutanlığında görev yapan arkadaşlardan oluşuyor. Eskişehirde ülkenin 4 bir yanından gelen askerlik arkadaşlarımızla buluştuk. Çok keyifliyiz ve mutlu olduk. Yaklaşık 100 kişi toplandık. Erzurum, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Kahramanmaraş, Malatya ve İstanbuldan katılım var. Birbirimize hasret kalmışız. Bu buluşma, vatani görevin Türk milleti için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.
     Öte yandan Ankara Anıttepe Jandarma Özel Ulaştırma Oto Birlik Komutanlığından görev yapmış emekli Binbaşı Arif Dülekalp, içtima aldı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Askerlik arkadaşları 20 yıl sonra Eskişehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER