ASKON yöneticilerinden Arıkana ziyaret

ASKON yöneticilerinden Arıkana ziyaret


ADANA (A.A) - Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü görevine atanan Abdulkerim Arıkanı makamında ziyaret etti.
     ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, yazılı açıklamasında, Arıkanı yakından tanıdıklarını, bundan önceki görevlerinde çok başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.
     Arıkanın kurumda bölge müdür yardımcılığı görevinde de bulunduğunu ve yaptığı çalışmalar neticesinde bu göreve atandığını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:
     Gençlerimizin, eğitim öğretim kurumlarında daha sağlıklı eğitim almaları açısından öğrencilerin kaldığı bu kurumlar Bölgemiz için çok önemli. Arıkanın bu anlamda başarılı çalışmalar yapacağından eminiz ve görevinde başarılar diliyoruz.
     ASKON yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Arıkan ise Sayın Bakanımız Suat Kılıç ve Adana Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coşun emir ve direktifleriyle çalışmalarımızı en güzel şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Gençlerimiz, öğrencilerimiz bizlerin göz bebeğidir dedi.
    
     Muhabir: Ali Güreli / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ASKON yöneticilerinden Arıkana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER