ASÜde Kariyer Konferansı

ASÜde Kariyer Konferansı


AKSARAY (A.A) - Aksaray Üniversitesindeki (ASÜ) Kariyer Konferansında Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası yetkilileri, Mercedes-Benz Türk A.Ş.nin sağladığı staj ve kariyer olanakları hakkında bilgi verdi.
     Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Mercedes-Benz Türk A.Ş. Aksaray Kamyon Fabrikası İnsan Kaynakları Temin ve Eğitim Biriminden Ebru Bozkurt, Rüzgar Filazi ve Halil Kuru katıldı.
     Daimler AG ve Mercedes Benz Türk A.Ş. hakkında bilgilendirme sunumuyla başlayan konferansta, 26 yıldır Aksarayda faaliyet gösteren ve 260 bin personeli ile global bir şirket olan Daimlerin faaliyetleri ile Mercedes-Benz Türk A.Şnin Türkiyedeki çalışmaları ve Aksaray Fabrikası hakkında bilgi verildi.
     Mercedes yetkilileri, şirket olarak üniversitelerle eğitim konusunda sürekli işbirliği içinde olmak istediklerini belirterek, staj ile işe alım için başvuru yolları ve şirket içi eğitim programlarını anlattı.
     Stajyer geliştirme programı (PEP) ile Career-TheTalent programı hakkında ayrıntılı bilgi veren Ebru Bozkurt, Şirket olarak işe alım ve çalışma yaşamı sırasında, işini ve şirketini tutkuyla sevmek, saygı, dürüstlük ve disiplin kavramları üzerinde önemle duruyoruz. Fabrikaya kabul edilen stajyerler kesinlikle üretim sürecine dahil edilmektedir dedi.
    
     Muhabir: Öner Taş / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber ASÜde Kariyer Konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER