Atakum Deniz Kulübü Başkanı Bağ:

Atakum Deniz Kulübü Başkanı Bağ: -Dernek olarak, sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalar yapıyoruz


SAMSUN (A.A) - Atakum Deniz Kulübü Derneği Başkanı Hürrem Bağ, Dernek olarak, sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalar yapıyoruz dedi.
     Bağ, AA muhubarinine yaptığı açıklamada Atakum ilçesinde geçmişe ve geleceğe ait kalıcı değerleri korumak için dernek kurduklarını söyledi.
     Atakum Deniz Kulübü Derneğinin bilinen derneklerden farklı bir yapısı olduğunu belirten Bağ, Bizim derneğimizin hedefleri ilkeleri ve yapmak istedikleri çok farklı. Dernek olarak, sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalar yapıyoruz. Hedeflerimiz ve ilkelerimiz var. Bu kapsamda kuruluş bildirgesi hazırladık. Bildirgemizde yazılanlar kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
    
     Çevre, sahil ve deniz sevgisini arttırmak istiyoruz
    
     Derneğin başkan yardımcısı Hasan Ufuk Pınar, genel sekreter Alp Bekci, yönetim kurulu üyeleri Salih Bülent Köseoğlu, Hasan Demircioğlu, Ali Beşir Taşan ve Vehbi Aydın Ökmen ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmazı makamında ziyaret ettiklerini de anlatan Hürrem Bağ, şunları söyledi:
     Katılımcılık ve demokrasinin erdemine inanmış sağduyulu insanlar olarak geçmişe ve geleceğe ait kalıcı değerlerimizi korumak amacıyla Atakum Deniz Kulübü Derneğini kurduk. Amacımız sahilimizin, denizimizin korunmasını sağlamak, deniz kültürünü geliştirmek, denizciliğe, su sporlarının özendirilmesine, yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktır. Tüm varlıkların temeli ve yaşam kaynağı olan doğal çevremizin, sahilimizin, denizimizin korunmasını sağlamak, deniz sevgisi ve deniz kültürünü çocuklarımıza aşılamak amacındayız. Bizler bu bölgenin çocukları, gençleri, yaşlıları olarak burada yaşayacağız. Ve sağlıklı bir çevrede yaşamakta hakkımız. Sahilimizi, denizimizi koruyacağız. Çünkü anılarımız burada, hayallerimiz burada, geleceğimiz burada. Sahillerimizde kirliliğe neden olabilecek ağır ve kirli sanayileşmenin karşısında olarak, bölgede çevre ile barışık gelişimlere katkıda bulunmak için üyelerini ve tüm Samsun halkını bilinçlendirereke, sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalar yapma gayretindeyiz. Ayrıca, denizciliğe, su sporlarının özendirilmesine, yaygınlaşmasına ve gelişmesine katkıda bulunurken, amatör denizcilere de her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.
    
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Atakum Deniz Kulübü Başkanı Bağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER