Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü

Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü -AK Parti İl Başkanı Uzaktaş: Atatürkü anlamak, onun ilkelerini, inkılaplarını, insanlığa ve ülkemize getirdiği yenilikleri, kurduğu kurumları anlamak demektir


ISPARTA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Atatürkü anlamanın onun ilkelerini, inkılaplarını, insanlığa ve ülkeye getirdiği yenilikleri, kurduğu kurumları anlamak deme olduğunu belirtti.
     Uzaktaş, Atatürkün ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, millet olarak yaşayabilmek, ilerleyebilmek, sosyal, kültürel, ekonomik ve teknik alanda kendine yeterli hale gelebilmek için devlet adamlarının doğru bir şekilde bilinmesi gerektiğini vurguladı.
     Dünyadaki en önemli devlet adamı ve komutanlarından birinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olduğuna dikkat çeken Uzaktaş, şunları kaydetti:
     Atatürkü anlamak, onun ilkelerini, inkılaplarını, insanlığa ve ülkemize getirdiği yenilikleri, kurduğu kurumları anlamak demektir. Atatürkü anlamak ilim, irfan, teknoloji ve terakkiyatta muasır medeniyetler seviyesine yükseltmektir. Kısacası Atatürkün de işaret ettiği gibi ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine çıkartmaktır. AK Parti olarak Atatürkü böyle anlıyor, anıyor, yaşatmaya çalışıyor ve gayret ediyoruz. Atatürkü ölümünün 74üncü yılında bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Atatürkün ebediyete intikalinin yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER