Atatürk Lisesinin tenisteki başarısı

Atatürk Lisesinin tenisteki başarısı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede oynanan Liselerarası Tenis Şampiyonasında son 3 üç yıldır üst üste şampiyon olan Lapseki Atatürk Lisesi öğrencileri, şampiyonluk kupasını okul Müdürü Durmuş Yaylacıya vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Atatürk Lisesi Beden Eğitim öğretmeni Yurdagül Uygun, yaptığı açıklamada, öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade ederek, son üç yıldır üst üste Çanakkalede yapılan okullar arası masa tenisi karşılaşmalarında birinci olduklarını söyledi.
     Uygun, Bizim için bu büyük başarı olduğunu düşünüyorum. Denizlide, 20, 21 ve 22 Şubatta yapılacak ve il birincilerinin katılacağı Türkiye Şampiyonasında sporcularım Çanakkaleyi en iyi şekilde temsil edecek. Çok büyük bir aksilik olmazsa oradan dereceyle döneceğimizden son derece eminim dedi.
     Okul Müdürü Yaylacı da öğrencilerin sporun değişik dallarında oldukça başarılı olduğunu belirterek, Özellikle voleybolda hem erkeklerde hem de bayanlarda birçok başarıları var. Masa tenisinde son 3 yıldır üst üste Çanakkalede şampiyon oluyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. Yapılacak şampiyonada da Çanakkaleyi en iyi şekilde temsil edeceklerdir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Atatürk Lisesinin tenisteki başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER