ATDSKnin hedefi milli takıma daha fazla

ATDSKnin hedefi milli takıma daha fazla sporcu göndermek


ADANA (A.A) - Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), milli takıma daha fazla sporcu göndermek istiyor.
     Kulübün Tenis Okulları ve Performans Okulları Koordinasyon Sorumlusu Hale Vural, Tenis Antrenörü Cemal Karasu ile Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizeri ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
     ATDSKnin kurulduğu 1969 yılından bugüne kadar yetiştirdiği her yaş grubundan sporcuyla Türkiyeye şampiyonluklar ve milli tenisçiler kazandırdığını belirten Vural, 10u açık, 2si kapalı tenis kortuyla ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan, bu özellikleriyle de tenis sporuna yön veren önemli kurumlar arasında yer aldıklarına dikkati çekti.
     ATDSKnin faaliyetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılabilmesi için yeni hamleler gerçekleştirdiklerini ifade eden Vural, şunları kaydetti:
     Çocukların fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimine katkı sağlamasının yanında, tüm yetişkinler için yaş şartı aranmaksızın yapılan tek spor dalı olarak kabul edilen tenisin geliştirilebilmesine yönelik yeni çalışmalar yapan ATDSK, bu amaçla hazırladığı projelerini hayata geçirmeye başladı. Bu kapsamda ilk uygulama olarak, kulübün şimdiye kadar sadece üyelerine açık tutulan kapısı, tenis sporunu seven ve geliştirmek isteyen başta çocuklar olmak üzere herkese açıldı. Yeni dönemde Adana olarak milli takıma daha fazla sporcu göndermek ve ülkemize yeni şampiyonlar kazandırabilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Tenis, çocuklarımızın fiziksel yönden sağlıklı olmasını sağladığı gibi, onların zihinsel ve duygusal gelişime de önemli katkı sağlayan eşsiz bir spordur.
     ATO Başkanı Ali Gizer de, ATDSKnın tenis sporunun geliştirilebilmesine yönelik başarılı çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, Adana Ticaret Odası olarak bu konuda her türlü destekte bulunmaya hazır olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber ATDSKnin hedefi milli takıma daha fazla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER