Atıcılık ve Avcılık Federasyonu genel kuruluna

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu genel kuruluna doğru -Atıcılık Milli Takım Antrenörü Bıçakçı: -Federasyon başkanlığına aday olacağım


SAKARYA (A.A) - Atıcılık Milli Takım Antrenörü Bülent Bıçakçı, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu başkanlığına aday olacağını açıkladı.
     Bıçakçı, AA muhabirine gelecek hırsı taşımadığını, çevresinin teşvikiyle federasyonun 10 Kasımda yapılacak genel kurulunda başkanlığa aday olmaya karar verdiğini söyledi.
     30 yıl boyunca teknik direktörlük yaptığını ifade eden Bıçakçı, bir antrenörün ulaşabileceği en yüksek noktaya ulaştığını belirtti.
     Spora yoğun yatırım yapıldığı halde alınan sonuçların Türkiyeye yakışmadığını savunan Bıçakçı, şunları söyledi:
     80 milyonluk bir ülkenin olimpiyattaki durumu bu olmamalıydı. Bir şeylerin işlenmesi gerekiyor. Sevgi birliği oluşturulduktan sonra, eğitime önem verilmeli, tesisleşme konusuna da çözüm getirilmeli. İstanbul Olimpiyatlarından bahsediyoruz, daha olimpik poligonumuz yok. Projelerimde, başta İstanbul olmak üzere Sakarya, Bursa gibi illerde Trap Skeet hatta havalı ve ateşli poligonlar yapmak var.
     Atıcılık ve avcılığın Türkiyede önemli bir branş olduğunu aktaran Bıçakçı, binlerce avcılık kulübü bulunduğunu, kulüplere üye 4,5 milyon avcı olduğunu bildirdi.
     Türk halkının yüzde 8inin silahla ilgilendiğini savunan Bıçakçı, atıcılık branşındaki sonuçların yüz kızartıcı olduğunu öne sürdü.
    
     Muhabir: Enes Duran - Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Atıcılık ve Avcılık Federasyonu genel kuruluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER