Atletizm

Atletizm -Eynesil Mustafa Yüksel İlköğretim Okulu takımı, puanlı atletizm yarışmalarında Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı


GİRESUN (A.A) - Eynesil Mustafa Yüksel İlköğretim Okulu takımı, puanlı atletizm yarışmalarında Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.
     Takım halinde Samsunda bölge ikinciliği kazanarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanan takım, okulu idarecileriyle birlikte aldıkları madalyayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dedeye makamında takdim etti.
     Dede, yaptığı konuşmada, bölge adına Türkiye şampiyonasına katılacak öğrencilerle gurur duyduğunu belirterek, Giresun ve Eynesil adına kazanılan bu başarı çok büyük. Öğrencilerimiz her ne kadar çok fazla çalışma ortamı bulamamış olsalar da elde edilen başarı tesadüf değildir. İlçemiz adına ilk defa takım oyunlarında bir başarı kazanılması mutluluk vericidir dedi.
     Okul müdürü Mehmet Çalık ise bölge birinciliğini az farkla kaçırdıklarını kaydederek, Türkiyede 11 takım arasına girdik. Kıbrıs bölgesinden gelecek olan bir takımla 29-30 Mayıs tarihleri arasında Eskişehirde öğrencilerimiz Türkiye şampiyonasına katılıp bölgemizi ve ilimizi temsil edip başarı kazanmak istiyor. Kazanılan bu başarının tesadüf olmadığını hep beraber göreceğiz diye konuştu.
     (FK-ORH)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER