ATSOdan kadın girişimcilere Yöneticilik Okulu

ATSOdan kadın girişimcilere Yöneticilik Okulu


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından kadın girişimcilere yönelik, Yönetici Okulu eğitim programı düzenleneceği bildirildi.
     ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, yaptığı yazılı açıklamada, iş sahibi kadınların girişimci ruhunu ortaya çıkartarak, işlerini büyütmek ve uluslararası pazarlarda rekabet edebilir düzeye gelmelerini sağlamak amacıyla eğitim programı başlattıklarını kaydetti.
     Programı başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere, Boğaziçi Üniversitesi tarafından Yeterlilik Sertifikası verileceğini belirten Budak, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezindeki akademisyenlerin yapacağı değerlendirmenin ardından eğitime kabul edilen kadın girişimcilerin, 27 Marttan itibaren eğitime başlayacaklarını ifade etti.
     Budak, en az lise mezunu, şirket faaliyetlerini en az bir yıldır kesintisiz olarak Antalyada sürdüren, 3 ile 100 kişi arasında istihdam sağlayan işletmelerin şirket sahibi ya da ortağı kadınların eğitime katılabileceklerini açıkladı.
     Eğitimin 3 Mayısa kadar devam edeceğini belirten Budak, eğitimde müşteri ilişkilerinde süreklilik, şirket yönetimine finansal bakış, aile şirketlerinde yaşanan sıkıntılar, proaktif düşünce gücü, dış ticarette kritik başarı faktörleri gibi konuların anlatılacağına değindi.
     Budak, açıklamasında, Kadınlarımızın girişimlerini profesyonel bakış açısı ile yönetmelerini sağlamak için düzenlediğimiz bu eğitime tüm kadın girişimcilerimizi bekliyoruz ifadesini kullandı.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber ATSOdan kadın girişimcilere Yöneticilik Okulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER