ATSO 15. Grup Genişletilmiş Meslek Komitesi

ATSO 15. Grup Genişletilmiş Meslek Komitesi toplantısı -ATSO Başkanı Çetin Osman Budak: -Serbest piyasa ekonomisi etik kurallara uyulduğu takdirde sağlıklı yürür


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 15. Genişletilmiş Meslek Komitesi toplantısında konuşan ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Serbest piyasa ekonomisi etik kurallara uyulduğu takdirde sağlıklı yürür dedi.
     ATSO Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Budak, sektörün hızla gelişen teknolojiye ayak uydurması gerektiğini kaydetti. Sektördeki gelişmelerin ve değişmeleri yakından takip ettiğini belirten Budak, Herşey değişirken biz yerimizde duramayız. Biz de değişime ayak uydurmak zorundayız. Hatta bir çok sektörde olduğu gibi biz de kendi sektörümüzde örgütlenme modellerini konuşmalıyız dedi.
     Ticaretin sağlıklı yapılabilmesi için bazı etik kuralların da serbest piyasa ekonomisi işleyişi içine alınması gerektiğini vurgulayan Budak, her sektörü kapsayacak şekilde ticaretin etik sözleşmesinin oluşturulması gerektiğini söyledi. Budak, Serbest piyasa ekonomisi etik kurallara uyulduğu takdirde sağlıklı yürür diye konuştu.
     ATSO Meclis Üyesi İsmet Yıldız ve 15. Grup Meslek Komite Başkanı Mustafa Kıvrakın da katıldığı toplantıda, KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün ve Kredi Garanti Fonu Antalya Şubesi Müdürü Tolga Yenikan, kurumları tarafından sağlanan kredi imkanları ve destekler hakkında komite üyelerini bilgilendirdi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber ATSO 15. Grup Genişletilmiş Meslek Komitesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER