ATSO Akademiden İş İngilizcesi ve Tıbbi

ATSO Akademiden İş İngilizcesi ve Tıbbi Sekreterlik eğitimi


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) İş İngilizcesi ve Tıbbi Sekreterlik alanlarında eğitim düzenlenecek.
     ATSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında, ATSO Akademi ve Avrupa Birliği Bilgi Merkezi işbirliği ile 70 saatlik İş İngilizcesi Eğitimi düzenlenecek. ATSO salonlarında verilecek eğitimde, Ersin Öztürk tarafından katılımcılara iş görüşmelerinde kendini tanıtma, iş ile ilgili genel bilgi verebilme, okuma ve dinleme teknikleri, müşteri hizmetleri, evrensel beceri geliştirme, soru, talimat, problem çözme yöntemleri, konuşma stratejileri, dil bilgisi çalışması, özgeçmiş hazırlama gibi konularda temel bilgiler aktarılacak.
     ATSO, 7-17 Mayıs tarihleri arasında, Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle 50 saatlik Yardımcı Sağlık Personeli (Tıbbi Sekreterlik) Eğitimi verilecek. Prof. Dr. Feyyaz Önder, Doç. Dr. Zeynep Özer, Dr. Işık Özcan, Hüseyin Güneş ve Şeref Dilekçi tarafından katılımcılara tıbbi terminoloji, hastalıkların uluslararası sınıflandırılması, tıbbi kayıtların niteliksel ve niceliksel analizi, dosyalama ve arşivleme teknikleri, tıbbi dokümantasyon, tıbbi kayıtların içeriği ve analizi, yazışma teknikleri, hastane bilgi sistemleri, tıbbi sekreterlik teknikleri ve sağlık, sosyal güvenlik bilgisi sistemi konuları anlatılacak.
     (MUH-GÜÇ)
<< Önceki Haber ATSO Akademiden İş İngilizcesi ve Tıbbi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER