ATSO Akademiden 3 farklı alanda eğitim

ATSO Akademiden 3 farklı alanda eğitim


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi tarafından, lojistik ve maliyetler, mağazacılık, perakendecilik ve mağaza içi reyon düzenlenmesi ve inşaat sektöründe kurumsallaşma eğitimlerinin düzenleneceğini bildirdi.
     Budak, yaptığı yazılı açıklamada, yeni küresel ekonomik düzende öğrenen ve kurumsallaşan organizasyon yapılanmasına gidilmesinin önemine dikkat çekti.
     ATSO olarak bu bilinçle eğitim faaliyetlerini ATSO Akademi çatısı altında kurumsal bir yapıya dönüştürerek üye ve çalışanlarımıza yönelik temalı ve sektörlere özgü eğitim faaliyetlerine devam ettirdiklerini ifade eden Budak, şunları kaydetti:
     11 Aralık Salı günü eğitmen Nilüfer Pınar Yağız tarafından katılımcılara, lojistik, nakliye, envanter, depolama, malzeme idaresi ve ambalajlama kavramları, lojistik çeşitleri ve türleri, lojistik seçiminin önemi, Türkiye içi lojistik maliyetleri, yurt dışı lojistik maliyetleri, depolama lojistik maliyetleri ile ilgili bilgiler anlatılacak.
     Mağazacılık ve perakende sektörü, kent içi ticaretin adeta vitrinidir. Kent içi ticaretin kalitesinin yükselmesi için mağazacılık ve perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin yeni trendlere ayak uydurması, mağaza imajı yönetimi, alan yönetimi, mağaza içi ve reyon düzenlemeleri gibi konularda planlı ve sistemli çalışmalar yürütmeleri gerekiyor.
     Antalyanın en önemli sektörlerinden biri olan inşaat sektörüne yönelik de 13 Aralıkta Reşat Güney tarafından eğitim verilecek. Eğitimde işletmelerin kurumsal yapılanma sürecinin önemli kavramları olan vizyon, misyon, amaçlar, hedefler, politikalar, ilkeler, değerler, kurallar ve prosedürler konularında bilgiler aktarılacak.
     Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSOnun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini, eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğünden alınabileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO Akademiden 3 farklı alanda eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER