Avcıların peşine düşen av koruma memuru

Avcıların peşine düşen av koruma memuru kayboldu -Kaçak avcıları bulmak için araziye çıkan av koruma memurundan 12 saattir haber alınamıyor


SİVAS (A.A) - Sivasta, kaçak avcıları yakalamak için araziye çıkan 45 yaşındaki av koruma memuru Hakkı Kelekten 12 saattir haber alınamıyor.
     AA muhabirin aldığı bilgiye göre, Orman ve Su İşleri Sivas Şube Müdürlüğüne, Yıldızeli ilçesine bağlı Davulalan köyü yakınlarında kaçak av yapıldığı ihbarı geldi. Bunun üzerine av koruma memuru Hakkı Kelek ve orman muhafaza memurlarının sabah saatlerinde kaçak av yapılan alana hareket ettiği bildirildi.
     Sabah 10.00 sularında avcıların peşine düşen 4 kişilik ekip dağın farklı bölgelerinde telsiz ve telefonlarla irtibatlaşarak avcıları aradı. En son saat 15.00te birbirleriyle telefonda görüşen ekipteki Kelekten bir daha haber alınamadı. Keleke ulaşamayan arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi.
     Yıldızeli İlçe Jandarma Komutanlığı ile Afet Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Jandarmaya ait arama köpeğinin de kullanıldığı çalışmalara olumsuz hava koşulları nedeniyle 02.00 sularında ara verildi.
     Arama çalışmalarının sabah devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Avcıların peşine düşen av koruma memuru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER