AVMde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

AVMde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi


ADANA (A.A) - Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezinde (AVM) görevli personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.
     Optimum Outletten yapılan açıklamaya göre, merkezi İstanbulda bulunan Detay Akademi tarafından verilen eğitim seminerine İş Güvenliği Uzmanı Hale Aslan konuşmacı olarak katıldı.
     Aslan, 4857 sayılı İş Kanunun 77. maddesi uyarınca işverenlerin işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için gerekli her türlü önlemi almak, araç ve gereçleri noksansız bulundurmakla yükümlü olduğunu belirtti.
     Aslan, seminerde, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, iş kazaları ve meslek hastalıklarının sebepleri ve işyerindeki riskler, kaza, yaralanma ve hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları ile ilgili bilgiler verdi.
     Optimum Outlet Adana AVM Müdürü Şansın Özerdoğan ise, eğitimin önemine dikkati çekerek, amaçlarının, işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AVMde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER