Avrupa Birliği tanıtım kamyonu Erzuruma geliyor

Avrupa Birliği tanıtım kamyonu Erzuruma geliyor


ERZURUM (A.A) - Avrupa Birliği tanıtım kamyonu yarın Erzurumda olacak.
     Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Birliği tanıtım kamyonunun 16-27 Mayısta Erzurum, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Mersin, Adana ve Kayseride olacağı belirtildi.
     Kamyonun, yarın Erzurum Büyükşehir Kent Meydanında AB ve onun yurttaşlara sunduğu fırsatlar hakkında bilgilendirme faaliyetleri yürüteceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     "Gezi, AB Delegasyonu tarafından yerel ticaret ve sanayi odaları bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezlerinin desteğiyle düzenleniyor. Kamyonun duraklayacağı her kentte gün boyunca müzik gösterileri, bilgilendirme faaliyetleri ve çocuklar için bir dizi eğlendirici ve eğitici etkinlik düzenlenecek. Liselerde ve üniversitelerde tartışma programları düzenlenecek. Kurulacak tanıtım stantlarından vatandaşlar Avrupa Birliği hakkında bilgiye ulaşabilecekler ve sorular sorabilecekler. ABnin Türkiyede sivil topuma destek veren Sivil Düşün programı kamuoyuna ve sivil topluma tanıtılacak. Tüm etkinlikler ücretsizdir."
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Avrupa Birliği tanıtım kamyonu Erzuruma geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER