Avustralyada yaşayan Türk iş adamları, Düzcede

Avustralyada yaşayan Türk iş adamları, Düzcede yatırım yapacak -DTİK Asya Pasifik Bölge Komitesi Başkan Yardımcısı Karamemiş: -Düzcede doğaya saygılı, çevreyi kirletmeyecek yatırım yapmayı planlıyoruz


DÜZCE (A.A) - Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Asya Pasifik Bölge Komitesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, Düzcede doğaya saygılı, çevreyi kirletmeyecek yatırım yapmayı planladıklarını söyledi.
     Beraberindeki iş adamları ile Düzce Valisi Adnan Yılmazı ziyaret eden Karamemiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avustralyanın doğaya uyumlu yatırımları desteklediğini anlattı.
     Düzcede doğaya saygılı, çevreyi kirletmeyecek yatırım yapmayı planlıyoruz diyen Karamemiş, inşaat sektöründe çalışmalara en kısa sürede başlanacağını sözlerine ekledi.
     Yılmaz ise Türk iş adamlarının Düzceyi tercih etmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.
     İş adamlarına ellerinden geldiği ölçüde destek vereceklerini bildiren Yılmaz, Düzce olarak teşvikte 4. bölgeyiz. Bu, bizim için cazip, işverenlerimiz açısından ideal bir ortam. Batıda Düzceden başka 4. teşvik bölgesinden istifade eden başka bir il yok. O nedenle üzerimize düşen görevi yapacağız şeklinde konuştu.
     Karamemiş, Yılmaza Avustralyaya özgü çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Soner Şen - Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Avustralyada yaşayan Türk iş adamları, Düzcede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER