Aydında sokak hayvanları için beslenme noktası

Aydında sokak hayvanları için beslenme noktası oluşturuldu


AYDIN (A.A) - Aydın Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik kentin değişik bölgelerinde beslenme noktaları oluşturulduğu bildirildi.
     Aydın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Eray Talşık, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin sokak hayvanlarını unutmadığını, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanların aç ve susuz kalmaması için kentin değişik bölgelerinde beslenme noktalarının oluşturulduğunu belirtti.
     Talşık, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Havaların çok sıcak olduğu bu günlerde sokak hayvanlarına her canlı gibi değer veriyor ve onlar için projeler üretiyoruz. Bu kapsamda sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı bölgelere beslenme noktaları yerleştirdik. 2.20 cm derinliğinde, 40 santim çapında olan noktalarımız 30 litre su ve 15 kilo mama kapasiteli. Şu an için yedi bölgede oluşturulan beslenme noktalarını önümüzdeki günlerde artırmayı planlıyoruz. Aydın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak periyodik olarak her gün bu noktalarımızın kontrolünü yapacağız. Vatandaşlarımızdan bu beslenme noktalarına sahip çıkmalarını istiyoruz.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydında sokak hayvanları için beslenme noktası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER