Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu, fotoğrafını çeken

Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu, fotoğrafını çeken gazeteci ile tartıştı


AYDIN (A.A) - Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, makam otomobiline binerken fotoğraf çeken internet gazetesi sahibi Süleyman Topbaş ile tartıştı.
     Aydın Belediyesine su faturası ödemek için gelen yerel internet gazetesi sahibi Süleyman Topbaş, bu sırada makam aracına binmekte olan Özlem Çerçioğlunun fotoğrafını çekti.
     Özel güvenlik görevlisi Özcan Durmazın durumu bildirmesi üzerine aracından inen Çerçioğlu, Sen kimsin, ne istiyorsun- Git hizmet binasının haberini yap diyerek Topbaşa tepki gösterdi.
     Bu sırada belediye binası önünde toplanan bir grup CHPli ile Topbaş arasında gerginlik yaşandı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğüne giden Topbaş, Çerçioğlundan şikayetçi oldu.
     Aydın Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Topbaşın aracına binerek Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun güvenlik görevlisi kullanması uygulamasını saldırgan bir üslupla eleştirdiği, bu sırada kendisine tepki gösteren vatandaşlarca linç edilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı ifade edildi.
     Açıklamada, Belediye Başkanımız, elbette güvenlik görevlisi kullanacak ve korunacaktır. Şehrimizde kaldırım kirliliğine sebep olan büfelerin kaldırılması esnasında başkanımızın aldığı tehditleri ve yaşanan olayları çok iyi biliyoruz. Başkanımızın güvenlik uygulamasından yararlanmamasını istemek kasıtlı ve kötü niyetli bir taleptir denildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu, fotoğrafını çeken Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER