Aydın Belediye meclisi toplantısı

Aydın Belediye meclisi toplantısı


AYDIN (A.A) - Aydın Belediye meclisinin haziran ayı ilk oturumu yeni hizmet binasında yapıldı.
     Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun başkanlığındaki toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü. Kabul edilen maddelerin tümü ilgili komisyonlara havale edildi.
     İl merkezine yapılacak olimpik yüzme havuzu konusunun ele alındığı toplantıda, Pınarbaşı mevkiinde atıl vaziyette bekleyen olimpik yüzme havuzunun, Aydınspor 1923ün altyapı takımlarının maçlarını oynadığı Hüseyin Aksu tesisleri ve Efe Çağlayan Spor Tesislerinin Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne devredilmesi konusu belediye meclisinin Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi.
     Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, komisyonun raporu hazırlandıktan sonra gereğini yapacaklarını söyledi.
     Toplantıda gündem dışı söz alan meclis üyesi Cavit Tığ, Aydının can damarlarından olan Aydın Tekstil arazisinin akıbetini başkan Çerçioğluna sordu.
     Aydın Belediyesi Özlem Çerçioğlu, Aydın Tekstil arazisinin çok önemli bir alan olduğunu ifade etti.
     Çerçioğlu, Aydının tek akciğeri olarak nitelendirebileceğimiz alanı burası kaldı. Gelecek nesillere yeşil bir alan Aydın bırakmamız lazım. Burasının, belediye meclisimizce kamulaştırılacağının inancındayım. Aydın Belediyesi bu konuda elinden geleni yapacaktır. Aydın Belediyesinin burayı kamulaştıracak parası vardır diye konuştu.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydın Belediye meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER