Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Deniz:

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Deniz: Yerel gazeteler, birinci dereceden yakınlarını asgari kadroda gösteremeyecek bu nedenle gerekli önlemlerini almalı


AYDIN (A.A) - Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Deniz, Yerel gazeteler birinci dereceden yakınlarını asgari kadroda gösteremeyecek bu nedenle gerekli önlemlerini almalı dedi.
     Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, AGC Geleneksel Basın Ödülleri müracaatlarının 28 Kasım-28 Aralık tarihleri arasında yapılabileceğini, müracaatların Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne teslim edileceğini belirtti.
     Ödül töreninin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde dağıtılacağını belirten Deniz, üye olsun, olmasın gerçek anlamda gazetecilik yapan herkesin belirlenen kategorilerde yarışmaya katılabileceğini, bununla ilgili detayların e-posta yönetimiyle ilgili yerlere ulaştırıldığını kaydetti.
     Yerel gazeteleri önümüzdeki süreçte zor bir dönemin beklediğinin altını çizen Deniz, Basın İlan Kurumunun son genel kurulunda alınan kararla bazı yaptırımların olacağını ifade ederek, Kararla, bundan böyle resmi ilan alan, alacak olan gazeteler, birinci dereceden yakınlarını asgari kadroda gösteremeyecek bu nedenle gerekli önlemlerini almalı. Gazete sahipleri birinci derece yakınlarını gazetelerinde çalıştırabilecek ama asgari kadroda gösteremeyecek. Bu konuda sıkı denetim uygulanacak dedi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Deniz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER