Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel:

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: -Akhisar Belediye maçında seyirciye keyif veren bir futbol izlettirdik


AYDIN (A.A) - Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda karşılaştıkları Akhisar Belediyespora 5-2 yenilmelerine rağmen sporseverlere seyir zevki yüksek bir futbol izlettirdiklerini söyledi.
     Dinçel gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupasında amaçlarının iyi futbol olduğunu, Akhisar Belediyespor maçına da galibiyet için çıktıklarını ve bunu da ortaya koydukları futbolla gösterdiklerini ifade etti.
     Karşılaşmada ilk yarı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve iki gol gördüklerini dile getiren Dinçel, İkinci yarı ise gerçek oyunumuzu sahaya ortaya koyarak rakip kaleye iki gol attık. Fakat ardından bariz hatalarla maçı kaybettik. Beraberliği uzun süre devam ettiremedik. Basit hatalarla gardımız düştü. 2-2den sonda oyunu 5-10 dakika daha sürükleyebilseydik sürprize imza atabilirdik. Her şeye rağmen Akhisar Belediye maçında seyirciye keyif veren bir futbol izlettirdik dedi.
     Selahaddin Dinçel, kupa maçını artık geride bıraktıklarını ve asıl hedefleri olan lige yöneldiklerini belirterek, ligde bu hafta oynayacakları Kilimli Belediyespor maçını, seyircileriyle de bütünleşerek kazanmak ve grup liderliğini sürdürmek istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER