Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel:

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: İki maçtan alacağımız altı puan bize avantaj sağlar


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, iki maçtan alınacak 3 puanın kendilerine avantaj sağlayacağını söyledi.
     Dinçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon Kanuni deplasmanından alınan 3 puanın ardından şimdi de sahalarında üst üste oynayacakları 2 maça odaklandıklarını, özellikle bu haftaki Bingöl Belediyespor maçının çok zor geçeceğini belirtti.
     Aydında kendilerine olan ilgi ve sevginin her geçen gün artmasından çok mutlu olduklarını belirten Dinçel, arkalarına aldıkları bu destekle zirveye ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.
     Dinçel şöyle konuştu:
     Üst üste 2 maçı muhteşem taraftarımızın önünde oynayacağız. Özellikle bu hafta Adnan Menderes Stadında seyirci patlaması bekliyoruz. Valimizin, belediye başkanımızın ve bizleri yakından takip eden herkesin desteğini hissediyoruz. Sahamızda üst üste oynayacağımız 2 maçtan alınacak 6 puan bize avantaj sağlar. İlk yarı sonunu lider kapatabiliriz ama bizim asıl hedefimiz mayıs ayında bulunduğumuz yeri korumak, şampiyonluk coşkusunu Aydında birlikte yaşamak.
     Siyah-beyazlı ekipte kart cezalı Ahmet Kesim ile sakat olan Savaş karşılaşmada forma giyemeyecek.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER