Ayvalıkta denizde kaybolan balıkçı

Ayvalıkta denizde kaybolan balıkçı -Balıkesirin Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde 21 Temmuzda tekneyle denize açıldıktan sonra haber alınamayan balıkçı için Midilli Adasında Yunanca el afişleri dağıtıldı (Fotoğrafl


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirin Ayvalık ilçesi Altınova beldesinde tekneyle 21 Temmuzda denize açıldıktan sonra haber alınamayan balıkçı için Yunanistana bağlı Midilli Adasında Yunanca el afişleri dağıtıldı.
     Altınova Belediyesince hazırlatılan Yunanca yazılmış el afişleri, Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanlığı da yapan balıkçı Cabir Güleri (62) arama çalışmaları kapsamında akrabaları tarafından Yunanistanın Midilli Adasında dağıtıldı.
     Midilliye giden grup, başta Midilli Valiliği olmak üzere adada bulunan resmi kurumlar, esnaf, gümrük kapısı, yolcu gemisi ve balıkçılara Gülerin fotoğrafının da bulunduğu Yunanca Kayıp aranıyor yazılı el ilanlarını dağıttı.
     Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, yaptığı açıklamada, Güleri arama çalışmalarına ilk günden itibaren devam ettiklerini söyledi. Güleri bulana kadar çalışmalara devam edeceklerini belirten Sürer, Eşinin cansız bedenini zaten bulmuştuk. Umuyorum kendisini de en yakın zamanda bulacağız dedi.
    
     -Olay-
    
     Ayvalıka Altınova beldesinde balıkçılık yapan Cabir ve eşi Nezahat Güler, 21 Temmuzda tekneyle denize açılmış, ancak kendilerinden bir daha haber alınamamıştı. Arama çalışmaları sonucunda olaydan 4 gün sonra Nezahat Gülerin cesedine ulaşılmıştı.
    
     Muhabir: Ayvalık / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Ayvalıkta denizde kaybolan balıkçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER