Azerbaycanda düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş

Azerbaycanda düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Ayşe Vatansever memleketinde coşkuyla karşılandı


KIRKLARELİ (A.A) - Azerbaycanda düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında, bayanlarda gümüş madalya kazanan Ayşe Vatansever, memleketi Lüleburgazda davul-zurna ile karşılandı.
     Şampiyona dönüşü Hürriyet Mahallesi Muhtar Sokaktaki evinin önünde karşılanan Ayşe Vatansever, bir süre omuzlar üzerinde taşındı. Babası Mustafa Vatanseverin boynuna sarılan sporcu mutluluktan ağladı.
     Vatansever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polonyalı ve Rus rakiplerini yenerek finale yükselme başarısı gösterdiğini, yarı finalde dizinden sakatlanması sonucu final karşılaşmasına çıkamadığını belirtti.
     Her şeye rağmen çok mutlu olduğunu belirten Vatansever, Avrupa ve dünya şampiyonu olmayı amaçladığını belirtti.
     Ayşe Vatanseverin annesi Sevil Vatansever ise kızının elde ettiği başarıdan büyük gurur duyduklarını belirterek, Kızım şampiyonaya çok çalıştı. Biz de her zaman onun yanında olduk. Bu başarıyı elde edeceğini biliyorduk. İnşallah ileride daha iyi yerlere gelir dedi.
     Baba Mustafa Vatansever de, kızının ay yıldızlı forma ile böyle bir başarı elde etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Azerbaycanda düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER