Aziziye katlı otopark hizmete girdi

Aziziye katlı otopark hizmete girdi -Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Sözünü verdiğimiz her projeyi Erzuruma kazandıracağız


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkezi Yönetim Caddesinde yaptırılan Aziziye Katlı Otopark hizmete girdi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Merkezi Yönetim Caddesinde yıllardır otopark sıkıntısı yaşandığını, Aziziye Katlı Otopark Projesi ile bu sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.
     Erzurumdaki kamu kurumlarının çok büyük bir bölümünün bu caddede bulunduğunu belirten Küçükler, şunları kaydetti:
     Kamu kurumlarımızda çalışan personelle bu kurumlarda halletmeleri gereken işleri olan vatandaşlarımızın araçları bölgede çok yoğun bir trafik ve park sıkıntısı yaşanmasına neden oluyordu. Bu bölgede halkımızın müstakil bir otoparka duyduğu acil ihtiyaç doğrultusunda projemizi yaptık ve hayata geçirdik. Otoparkımız 3 kattan oluşuyor ve her kat arasında birbiriyle hem yaya hem de araç geçişi mevcut. Toplamda 525 araç kapasitesine sahip olan Aziziye Katlı Otopark, son derece şık mimari tasarımı ve aydınlatma sistemiyle de göz kamaştırıyor.
     Altına imza koydukları her projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Küçükler, Biz kamuoyuyla paylaştığımız her projeyi Erzuruma kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Çünkü hayata geçirdiğimiz her bir projeyle Erzuruma hizmet ediyor olmanın mutluluğunu, onurunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Şimdilik işletmeye açtığımız otoparkımızın resmi açılışını ise diğer tesis ve yatırımlarımızla toplu olarak gerçekleştireceğiz. Aziziye Katlı Otopark, halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.
     Küçükler, yeni yıldan itibaren belirlenecek ücret tarifesiyle sürücülerin hizmetine sunulacak otoparkta bölgedeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellin özel indirim avantajlarından yararlanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Aziziye katlı otopark hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER