Babalar Günü

Babalar Günü -MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aslandan Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Kumartaşlıya ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlıyı makamında ziyaret etti.
     İl Başkanı Aslan, ziyarette yaptığı konuşmada, MHP olarak Babalar Günü nedeniyle şehit ve gaziler derneğini ziyaret ettiklerini, buradan sonra da bir şehit ailesinin ziyaret edeceklerini bildirdi.
     Bugüne kadar şehit ailelerinin, gazilerin zor günlerinde hep yanlarında olduklarını ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade eden Aslan, Bütün şehit ailelerimize gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Bu topraklar Cumhuriyet şehit kanları üzerine kurulmuştur. Bizim gönlümüzden geçen artık şehitlerimiz, gazilerimiz olmasın. Şehit ailelerimiz gazilerimiz iyi günlerinde de kötü günlerinde de hep bu milleti yanlarında hissetsinler istiyoruz. Tüm babaların babalar gününü kutluyorum dedi.
     Dernek Başkanı Kumartaşlı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmayan MHP il yönetimine teşekkür etti.
     Afyonkarahisar şehit ve gazi aileleri olarak özel günlerde Afyonkarahisarlıların kendilerini ziyaret etmelerini beklediklerini belirten Kumartaşlı, Afyonkarahisarda bizim önemli günlerimizde anneler günü, babalar günü, şehitler günü ve gaziler gününde bize ziyaretler az oluyor. İlk defa Babalar Gününde bir şehit babamızın evine gideceğiz. Elleri öpülesi ailelerimiz için ne yapsak azdır. Maddi ya da manevi onların yanlarında bulunduğumuzu göstermemiz gerektiğini düşünüyorum dedi.
     Heyet daha sonra 2011 yılında Sivasta trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsmail Çınarın ailesini ziyaret ederek, Babalar Gününü kutladı.
     Şehit Babası Mustafa Çınar, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, içinin buruk olduğunu ancak yine de mutlu olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER