Bafra Kaymakamı Katırcı:

Bafra Kaymakamı Katırcı: -Ekiplerimiz hasarların tespiti ve vatandaşlarımıza kısa sürede yardım etmek için çalışmalarını sürdürüyor


SAMSUN (A.A) - Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olan yağışın aşağı kesimlerde sele neden olduğunu, ekiplerin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.
     Katırcı, yaptığı yazılı açıklamada, yağışlar nedeniyle Sinop-Samsun karayolunun bir süre kapandığını belirtti.
     Ana yol üzerinde, Kolay beldesinde ve köylerde yaşanan sıkıntıları gidermek için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Katırcı, şunları kaydetti:
     Ekiplerimiz hasarların tespiti ve vatandaşlarımıza kısa sürede yardım etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Özel İdare ekiplerimiz zarar gören köprüler, yollar ve dere yatakları istikametindeki çalışmaları yerinde tespit edip gereken müdahaleleri yapıyorlar. Bugün yine Meteorolojiden alınan ihbarlar sonucu Samsun ve bölgesindeki yağışların devam ettiğini öğrendik. Ani bir sel olayı için tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Bölgede ciddi sıkıntılar var. Bu anlamda yerel yönetimlerimiz ve ilgili kurum ve kuruluşlarımızla ciddi çalışmalar içerisindeyiz.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Uncu / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Bafra Kaymakamı Katırcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER