Bağcılarda, kapalı spor salonu ve Bilgievi

Bağcılarda, kapalı spor salonu ve Bilgievi açılışı


İSTANBUL (A.A) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca Ziya Gökalp İlköğretim Okulunda yaptırılan kapalı spor salonu ve Bilgievi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından hizmete açıldı.
     100. Yıl Mahallesindeki Ziya Gökalp İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan kapalı spor salonu ve Bilgievi açılışında konuşan Topbaş, enerjilerinin doğru yerde kullanılması gerektiğini belirterek, Eğer biz gençlerin içindeki enerjiyi doğru şekilde dışarı atamazsak, ilerleyen yaşlarda çocukların nereye gittiğini bilemezsiniz. Bilgiyi üretmek ve paylaşmak çok önemlidir. Türkiyesiz gündem düşünülmez oldu ve gündemde daha etkili olan başarılı gençler çıkaracağız dedi.
     Okullar hayat olsun projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini ve ileride İSMEK kurslarının okullarda açılacağını anlatan Topbaş, çocukların gelişiminde büyüklerin model olduğunu belirterek, çocuklara iyi örnek olunması gerektiğini kaydetti.
     Topbaş, 2005 yılında Atinadaki olimpiyatlara gittiğini ve Türkiyeden 68 sporcunun bu olimpiyata katıldığını duyduğunda üzüldüğünü ifade ederek, spor salonları yaptırarak bu tür organizasyonlara katılımın artmasını sağlayacaklarını dile getirdi.
     Topbaş, açılışın ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
     (ZA-MRT-KAF)
<< Önceki Haber Bağcılarda, kapalı spor salonu ve Bilgievi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER