Bağımsız denetçiler, Sakaryada eğitilecek

Bağımsız denetçiler, Sakaryada eğitilecek -Sakarya Üniversitesindeki eğitimlerde, yaklaşık 5 bin denetçiye, denetim, Türk Ticaret Kanunu ve finansal yönetim konularında bilgi verilecek


SAKARYA (A.A) - Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde (SAÜSEM) Bağımsız denetçilere yönelik düzenlenecek eğitimlerde, yaklaşık 5 bin denetçiye, denetim, Türk Ticaret Kanunu ve finansal yönetim konularında bilgi verilecek.
     SAÜSEMden yapılan yazılı açıklamada, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından oluşturulan bağımsız serbest denetçilere yönelik eğitim programının, Türk Akreditasyon Kurumuna (TÜRKAK) akredite olan Türkiyedeki tek eğitim merkezi olan SAÜSEMde verileceği belirtildi.
     Açıklamada, görüşlerine yer verilen SAÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Zengin, şunları söyledi:
     Denetim, Uluslararası Finansal Raporlama Standardı (UFRS), Türk Ticaret Kanunu ve Finansal Yönetim Modüllerinden oluşan eğitim, toplam 148 ders saatini içeriyor. Denetim ve UFRS, örgün ve online eğitim, Türk Ticaret Kanunu ve Finansal Yönetim Modülleri ise sadece online eğitim olarak gerçekleştirilecek ve tüm modüller, 10ar saatlik canlı danışmanlıkla desteklenecek.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bağımsız denetçiler, Sakaryada eğitilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER