Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik -İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Gülerin Mardindeki akrabaları sevindi


MARDİN (A.A) - İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Mardin Milletvekili Muammer Gülerin Mardinde yaşayan akrabaları sevinç yaşadı.
     Gülerin Mardinde yaşayan 65 yaşındaki halası Nebahat Arıkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeğeni Muammer Gülerin bakan seçilmesi için Allaha çok dua ettiğini, bu bölgeden İçişleri Bakanının olmasının bölge barışına katkı sunacağına inandıklarını söyledi.
     Çok mutlu olduklarını belirten Arıkan, şöyle konuştu:
     Allah muvaffak etsin. Bizim için sürpriz oldu. Televizyondan öğrendik. Daha önce bekliyorduk, olmadı. Şimdi oldu. Demekki kısmet şimdiymiş. İnşallah Türkiye için hayırlı olur. Barış ve huzur getirmesini diliyorum. Başarılı olacağını bekliyorum, daha doğrusu tahmin ediyorum.
     Halasının torunu Veysel Dizdaroğlu da Gülerin İçişleri Bakanlığına getirilmesinin kendileri için sürpriz olduğunu belirtti.
     Mardin, millet ve Türkiye için başarılı olacağına inanıyorum. Gerçekten çok faydalı olacağına inanıyorum. Kendisini tebrik ediyorum, ellerinden öpüyorum. Çok başarılı bir insan. Halkı ve milleti için barışı getireceğine inanıyorum diyen Dizdaroğlu, Güler ile en son 4 gün önce görüştüklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Abdulhalim Çelik / İbrahim Sincar / Nurten Aslan
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulundaki değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER