Balıkesirin polisinde rütbe terfi ve veda

Balıkesirin polisinde rütbe terfi ve veda töreni


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan 24 personelin rütbe terfisi ve vedaları için tören düzenlendi.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, müdür yardımcıları, şube müdürleri, birim amirlerinin katılımıyla Polisevinde rütbe terfi ve veda töreni düzenlendi.
     Törene, 2012 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme Kurulu ve Yüksek Değerlendirme Kurulunca 1. sınıf emniyet müdürü, 2. sınıf emniyet müdürü, 3. sınıf emniyet müdürü, 4. sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri, baş komiser ve komiser rütbelerine terfi etmeye layık görülen 24 personel ile ailesi de katıldı.
     Başka illere ataması yapılan, terfi eden personele rütbeleri, Ömer Aydın, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, personelin eş ve çocukları tarafından takıldı.
     1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Uğur Öztür, terfi eden personel adına yaptığı konuşmada, 167 yıldır milletin huzur ve güvenliğini temin için görev yapan ve gücünü kanunlardan, dinamizmini vatandaş memnuniyetinden alan polis teşkilatının örnek gösterilen bir kurum haline geldiğini belirterek, Bu gelişmede her rütbedeki meslektaşımızın emeği, eş ve çocuklarımızın desteği, anne ve babalarımızın da dualarının olduğu bilinen bir gerçektir dedi.
     Aydın ise terfi eden personelin, bulundukları rütbede uzun bir süre başarıyla hizmet ederek, fedakarlık, disiplin ve halkla ilişkiler gibi temel konularda örnek tutum ve davranışlar sergilediğini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Rütbelerinde belirlenen zorunlu bekleme süreleri sonunda, bir üst rütbeye terfi edebilmek için, kıdem şartlarını yerine getiren ve hakkında adli ve idari soruşturma bulunmayan personel, 2012 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme Kurulu ve Yüksek Değerlendirme Kurulunca bir üst rütbeye terfi ettirilmiştir. Bu başarılarından dolayı terfi eden personeli Balıkesir Emniyet Müdürlüğü personeli adına tebrik ediyorum.
     Konuşmaların ardından, terfi eden personele, şilt ve kalem takımı verildi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Balıkesirin polisinde rütbe terfi ve veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER