Balıkesir Belediyesine yönelik operasyon

Balıkesir Belediyesine yönelik operasyon -Operasyon kapsamında, belediye başkan yardımcıları Tuna Aktürk ve Yusuf Özençin gözaltına alındığı öğrenildi


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında belediye başkan yardımcıları Yusuf Özenç ve Tuna Aktürkün gözaltına alındığı öğrenildi.
     Belediye Başkanı İsmail Ok, belediye binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, operasyonun belediye ile Balıkesirspora yönelik olduğunu belirtti.
     Operasyon kapsamında başkan yardımcıları Aktürk ve Özençin gözaltına alındığını dile getiren Ok, şöyle konuştu:
     Sabah 07.00 sıralarında operasyon yapıldı. Gözaltına alınanların sayısını bilmiyorum. Arkadaşlarımız içeride çalışıyorlar. Çalışanlara talimat verdim, belediye görevinin başındadır, vatandaşa normal gün neyse bugün de aynı hizmet verilecek. Ama emniyet içeri almıyorsa bunun sorumluluğu bizde değildir. Ben ve arkadaşlarım, görevinin başındadır. Hatta daha büyük gayretle moral ve şevkle devam etmektedir.
     Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin belediyedeki incelemeleri sürerken, gözaltına alınan Aktürk ve Özenç ile diğer şüphelilerin ifadelerinin devam ettiği bildirildi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk, aynı zamanda Balıkesirspor Kulübü başkanlığını yürütüyor.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Balıkesir Belediyesine yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER