Balıkesir ve Çanakkalede kuvvetli yağış uyarısı

Balıkesir ve Çanakkalede kuvvetli yağış uyarısı -Meteoroloji, bugün için Balıkesir ve Çanakkale ile İzmir ve Manisanın kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu


BALIKESİR (A.A) - Meteoroloji, bugün için Balıkesir ve Çanakkale ile İzmir ve Manisanın kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
     Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, bugün kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.
     Gök gürültülü sağanak yağışların, Balıkesir ve Çanakkale geneli ile İzmir ve Manisanın kuzey ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin edilirken, cuma günü serin ve yağışlı havanın doğuya harekete ederek, bölgede etkisini kaybetmesi bekleniyor.
     Mevsim normallerinin üzerinde olan hava sıcaklığı, bölgede 6 ile 8 derece azalırken, mevsim normallerinde ve yer yer altında seyredecek.
     Lodos yönünden esen rüzgarın, bugün ve yarın poyraz yönlerden, iç Egede kuvvetli (40-60 kilometre/saat, kıyı Egede ise fırtına (60-80 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.
     Bugün ve yarın, ani ve hissedilir sıcaklık düşüşü ile kuvvetli yağış ve fırtınanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli olmaları istendi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Balıkesir ve Çanakkalede kuvvetli yağış uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER