Balıkesirlilerden Manisaspora destek

Balıkesirlilerden Manisaspora destek -Balıkesirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Manisa Şube Başkanı İsa Özdemir: İç sahada oynayacağı her maçta 500 bilet alarak Manisaspora destek vereceğiz


MANİSA (A.A) - Balıkesirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Manisa Şube Başkanı İsa Özdemir, Manisasporun iç sahada oynayacağı her maçta 500 bilet alarak kulübe destek vereceklerini söyledi.
     Özdemir, Sultan Kafede yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Manisasporun geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde Spor Toto Süper Ligden düşmesinin kendilerini üzdüğünü dile getirdi. Manisasporun tekrar eski günlerine dönmesi için dernek olarak destek verdiklerini ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:
     Manisaspor, Akhisar Belediyespor ile birlikte bu şehri temsil ediyor. Manisada 40 bine yaklaşan Balıkesirli hemşerimiz var. Yıllardır buradayız. Bizler artık Manisalıyız. Bundan dolayı Manisaspora sahip çıkmak istedik. Manisasporun 19 Mayıs Stadyumunda oynayacağı her maçta 500 bilet alarak Manisaspora destek vereceğiz. Tribünden takımımıza sahip çakıcağız. Bu hafta Torku Konyaspor ile oynanacak olan maçta tribündeki yerimizi alacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Balıkesirlilerden Manisaspora destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER