Balkan Göçmenleri Derneği İznik Şubesi hizmet

Balkan Göçmenleri Derneği İznik Şubesi hizmet binasına kavuştu -Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -Bursa, Balkanlar arasında bir köprüdür


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursanın, Balkanlar arasında bir köprü olduğunu belirtti.
     Altepe, Balkan Göçmenleri Derneği (Bal-Göç) İznik Şubesi hizmet binasının açılış töreninde, binasının İznike yakışan kültür ve aktivite merkezi olduğunu söyledi.
     İznik, bir dünya kentidir ve bunun en güzel örneklerinden biridir diyen Altepe, şöyle konuştu:
     Burada tarih, kültür ve medeniyet var. İnşallah şimdiden sonra İznikin müze kent olması için çalışacağız. Bursa, Balkanlar arasında bir köprüdür. Balkanlarda 20nin üzerinde şantiye var. 150 yıllık bir Türk okulunu onaracağız. Bursaya sadece İzniki değil, Balkanları da bağladık. Artık yanınızda büyükşehir var.
     Bal-Göç İznik Şube Başkanı Serkan Acar da kültürler mozaiği olan İznikin, bir kültür merkezine daha kavuştuğunu söyledi.
     İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz ise böyle bir projeye destek verdikleri için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepeye şükran duyduklarını ifade etti.
     Daha sonra Altepe, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Bal-Göç Genel Başkanı Yüksel Özkan, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İznik Belediye Başkanı Eryılmaz, İTSO Başkanı Mahmut Dede, hizmet binasının kurdelesini kesti.
    
     Muhabir: Halil Ataş / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balkan Göçmenleri Derneği İznik Şubesi hizmet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER