Ballıcada asfaltlama çalışmaları

Ballıcada asfaltlama çalışmaları


TRABZON (A.A) - Ballıca Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
     Beldenin Yavuz Selim Mahallesi Okul Caddesi üzerinde başlatılan genişletme çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmaları da yapıldı.
     Belediye Başkanı Emin Bilgin, çalışmalara başlamadan önce yol genişliğinin 3-4 metre civarında olduğunu belirterek, Çalışmalarımıza caddenin genişliği ile başladık. Yol genişliği imar planımıza uygun olarak 10 metreye çıkarıldı. Genişliği sağlanan mevkilerin istinat duvarlarını doğaya uygun olması için taş duvar olarak yaptık. Yaklaşık 2 kilometrelik kısmın tamamına yakınında istinat duvarı yaptık. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmalarına başladık. Gece gündüz devam eden çalışmalar neticesinde yolumuzun asfaltını da bayrama yetiştirdik dedi.
     Çalışmaları belediye imkanlarıyla yapmanın mümkün olmadığını ifade eden Bilgin, Sağolsun hayırsever vatandaşlarımız bizlere ciddi destek verdi. Gerek iş makinesi, gerek beton ve gerekse de asfalt desteği ile okul caddemizi çift araç geçişine uygun hale getirdik. Hayırseverlerimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. Genişleme çalışmalarımızda halkımızın büyük desteğini gördük. Herkes yol için arazisinden verdi. Biz de onların daha sağlıklı bir ulaşıma kavuşması için elimizden gelen çabayı gösterdik diye konuştu.
     Bilgin, yol çizgi çalışmaları ile bordur çalışmalarının da bayramdan sonra yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ballıcada asfaltlama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER