Bandırmada sahte para ve uyuşturucu operasyonu

Bandırmada sahte para ve uyuşturucu operasyonu -Piyasaya sahte para sürdükleri ve uyuşturucu madde bulundurdukları iddia edilen 2 kişi, gözaltına alındı


BALIKESİR (A.A) - Bandırma ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri ve uyuşturucu madde bulundurdukları iddia edilen 2 kişi, gözaltına alındı.
     İddiaya göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine, E.Önün (27) kullandığı ve kız arkadaşı olduğu öğrenilen S.Anın (21) da bulunduğu otomobili, Sunullah Mahallesi Gazhane Sokakta durdurdu.
     Otomobilde yapılan aramada, ön ve arka koltukların arasına saklanmış 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ile 6 mermi ele geçirildi. Narkotik detektör köpeği ise otomobilin sağ koltuk arasına saklanmış 5 gram ağırlığında uyuşturucu madde tespit etti.
     Zanlıların üzerlerinde yapılan aramalarda ise S.Anın çantasında 19 adet 200 liralık, 40 adet 100 liralık ve 61 adet 20 liralık sahte banknotlar bulundu.
     Sürücü E.Ö ile kız arkadaşı S.A gözaltına alındı.
     Zanlılar, ifadelerinin ardından Piyasaya sahte para sürmek, uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve 6136 Sayılı Kanuna muhalefet suçlarından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Tarık Üzgün / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bandırmada sahte para ve uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER