Bandırmaspor Basın Sözcüsü Gülmezgil:

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Gülmezgil: -Gençlerbirliği önünde zoru başarmaya çalışacağız


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Ziraat Türkiye Kupası 4. turda karşılaşacakları Gençlerbirliği maçında zoru başarmaya çalışacaklarını söyledi.
     Gülmezgil, geçen hafta deplasmanda lider Polatlı Bugsaşsporu yenerek, iddialarını sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, oyuncuları, bu maçta verdikleri büyük mücadele dolayısıyla kutladıklarını bildirdi.
     Polatlı Bugsaşspor maçının ligden kopup kopmayacaklarını belirleyecek kadar önemli bir karşılaşma olduğunu dile getiren Gülmezgil, şunları kaydetti:
     Karşılaşmada çok iyi mücadele ederek hem rakibimize ilk yenilgi acısını tattırdık hem de yeniden zirveye tutunduk. Perşembe günü Türkiye Kupasında Süper Ligin güçlü takımlarından Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağız. Gençlerbirliği önünde zoru başarmaya çalışacağız. Rakibimizi elemek için mücadele edeceğiz. Bizim asıl hedefimiz sezon sonunda PTT 1. Ligine yükselmektir. Kupada da gidebileceğiz yere kadar gitmek istiyoruz.
     Gülmezgil, pazar günü de lig maçında Ünyesporu Bandırmada konuk edeceklerini belirterek, Bu maç da dahil olmak üzere ilk yarıda oynayacağımız son dört maçı en az kayıpla, hatta kayıpsız atlatmak istiyoruz. Bu karşılaşma öncesi takımımızda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bandırmaspor Basın Sözcüsü Gülmezgil: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER