Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig -Boluspor, yeni sezon çalışmalarına tesislerinde kurban keserek başladı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Boluspor, yeni sezon çalışmalarına tesislerinde kurban keserek başladı.
     Yeni sezon hazırlıkları için kampa giren Boluspor, kamptaki çalışmalarına, yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların katılımıyla kurban keserek başladı.
     Burada AA muhabirine açıklama yapan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, Yoğun bir tempodan sonra bugün kampımıza başladık. Transfer dönemi çok sıkıntılı bir dönemdi. Gece gündüz çok yoğun bir tempoda çalıştık. Kadromuz tam olarak tamamlanmadı. Kampımıza transfer işlemleri bitmiş 3 oyuncumuz daha katılacak. Kamp dönemi uzun ve sancılı bir süreç dedi.
     Transfer konusunda ekip olarak çok ciddi çalıştıklarını ifade eden Abat, transfer konusundaki tek politikalarının Boluspora layık futbolcularla anlaşmak olduğunu kaydetti.
     Abat, transfer döneminde 8 futbolcu ile anlaştıklarını hatırlatarak, Şu anda 8 dış transfer yaptık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bitmek üzere olan transferlerimiz de var ifadesini kullandı.
     Tamamen mücadeleye dönük bir takım oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Abat, sıradan futbolculardan ziyade, takım için bir şeyler yapacak futbolcularla anlaştıklarını kaydetti.
     Teknik Direktör Serhat Güller de Bolusporu Bank Asya 1. Lige çıkartmayı hedeflediklerini anlatarak, bunun içinden ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER