Bartında tüp yüklü kamyonda çıkan yangın

Bartında tüp yüklü kamyonda çıkan yangın -3 katlı apartmana çarpan kamyonda, meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerince sündürüldü -Kamyon sürücüsünün cesedi, yanan kamyonun altından çıkartıldı


BARTIN (A.A) - Bartının Amasra ilçesinde, bir apartmana çarpan tüp yüklü kamyonda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
     Amasranın Bozköy köyünde, Cengiz Tayoğlu (45) yönetimindeki 41 FH 105 plakalı kamyonun, 3 katlı apartmana çarpmasıyla aracın kasasında bulunan bazı tüplerin patlaması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.
     Söndürme çalışmalarının ardından kamyon sürücüsü Tayoğlunun cesedi, yanan kamyonun altından çıkartıldı.
     Tayoğlunun naaşı, olay yerindeki incelemenin ardından Amasra Aile Sağlığı Merkezi morguna kaldırıldı.
     Bu arada, kamyonun çarptığı ve yaklaşık bir ay önce ev sahibinin İstanbula gitmesi nedeniyle boş olduğu bildirilen apartmanda da yangın nedeniyle büyük çaplı hasar oluştu.
     Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın hemen ardından itfaiye ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine gittiğini belirterek, kamyon sürücüsünün aracın altında kalarak hayatını kaybettiğini söyledi.
     Sürücü Cengiz Tayoğlunun Zonguldakın Çaycuma ilçesinde ikamet ettiğini, evli ve 5 çocuk babası olduğunu ifade eden Yıldız, Olay, sürücünün ailesine bildirildi. Aileye ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı-Kasım Sakallı/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bartında tüp yüklü kamyonda çıkan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER