Bartın Valisi Savura ziyaret

Bartın Valisi Savura ziyaret


BARTIN (A.A) - Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Turgut Altınçubuk, Vali Bülent Savuru ziyaret etti.
     Savur, makamındaki ziyarette yaptığı konuşmada, amatör sporların toplumun geneline yayılmasıyla, toplumun zinde ve dinç olmasının doğru orantılı olduğunu söyledi.
     Günün hayat şartlarını dikkate alındığında, insanların da zaman zaman kendini ihmal ettiğini vurgulayan Savur, şöyle konuştu:
     Spor faaliyetleri yoğun yaşantıya hem sağlık, hem neşe katan bir unsurdur. İnşallah, kentteki amatör spor faaliyetleri, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sizin çatınız altında devam edecektir. Her ne kadar yoğun tempo içerisinde çok fazla zaman ayırabildiğimi söyleyemesem de spora düşkün biriyim. Zaman zaman birtakım organizasyonlarda amatör platformda spor yapma arzum var. Bu tür organizasyonlarda inşallah sizlerle birlikte hareket ederiz. Amatör spor, hangi branşta olursa olsun, lezzeti bir başka oluyor. Amatör sporlar sizlerin önderliğinde çeşitli organizasyonlarla tabana yayıp, kamuoyunun ilgisini ve katılımını sağlar hale getirmek için hep beraber gayret sarf etmeliyiz.
     Altınçubuk ise, Vali Savura isminin yazılı olduğu forma hediye etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartın Valisi Savura ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER