Bartın ve Zonguldakta operasyon

Bartın ve Zonguldakta operasyon -Operasyonda gözaltına alınan 7 zanlıdan 3ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı


BARTIN (A.A) - Bartının İnkumu beldesi ile Amasra ilçesinin yanı sıra Zonguldakın Gökçebey ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 zanlıdan 3ünün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.
     Bartın İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Bartın ve Zonguldakta suç örgütü kurulduğu ihbarı yapıldığı belirtildi.
     Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Bartın ve Zonguldakta B.A.M. (28), F.Ç. (33), M.Ç. (37), O.Ç. (27), R.Ç. (35), S.Ç. (38) ve T.Anın (29) gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan operasyonda 1 ruhsatsız tabanca, 29 çeşitli çaplarda fişek, 10 senet, çok sayıda doküman ve ajandalar ele geçirildi. B.A.M., F.Ç., M.Ç., O.Ç., R.Ç., S.Ç. ve T.Anın emniyetteki işlemleri ardından nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. Zanlılardan F.Ç, M.Ç ve R.Ç nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
     Açıklamada, zanlıların çıkar amaçlı cebir ve tehdide dayalı suç örgütü kurmak, yönetmek ve örgüt faaliyetleri kapsamında, yağma, baskı, tehdit, hakaret, kasten yaralama, resmi evrakta sahtecilik, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, uyuşturucu madde ticareti yapmak, nitelikli dolandırıcılık, iş ve çalışma hürriyetini ihlal ve kişi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklandıkları öğrenildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Bartın ve Zonguldakta operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER