Başarılı öğrenciler Vali Maydayı ziyaret etti

Başarılı öğrenciler Vali Maydayı ziyaret etti


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencilerine yönelik bu yıl 44üncüsü düzenlenen Araştırma Projeleri Yarışması bölge finalinde dereceye giren öğrencileri kabul etti.
     Erzurumda yapılan bölge finalinde Gümüşhanede Halk Meteorolojisi-Meteorolojist Dedem ve Ninem Projesi ile bölge birincisi olan Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri Vildan Ateş ve Zeynep Nisan Duman, At Kestanesinin Mısır Güvesi Üzerindeki İnteksitik Etkisinin İncelenmesi projesi ile bölge üçüncüsü olan Ayşegül Cansu Sadık ve Ayşe Gündüz ile proje öğretmenleri Kadriye Ağaç, Yasin Gültepe ve Hülya Demirciyi kabul eden Mayda, öğrenci ve öğretmenlerini tebrik etti.
     Vali Mayda, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, Türkiyede bir şey istiyorsanız, seviyorsanız ve çalışıyorsanız hiçbir engeliniz yok. Her okul kazanılır, her meslek elde edilir. Sizler bizim gözümüzün nuru, büyük hayallerimizsiniz. Bizlerin de gönüllerinde olan şeyler vardı. Allaha çok şükür, devlet imkan sağladı, buralara kadar geldik. Sizin de inşallah başarılarınızı izleyeceğiz, iyi şekilde ülkemize hizmet vereceksiniz. Ankarada yapılacak finalden birincilik bekliyorum dedi.
    
     Muhabir: Engin Doğru
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Başarılı öğrenciler Vali Maydayı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER