Başarılı sporcular Vali Tapsızı ziyaret etti

Başarılı sporcular Vali Tapsızı ziyaret etti -Burdur Valisi Tapsız: -Burdurda güzeli görmeyen o nedenle güzel düşünmeyen insanlar var


BURDUR (A.A) - Judo, güreş ve atletizm spor dallarında Türkiye ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren Burdurlu sporcular, Vali Süleyman Tapsızı ziyaret etti.
     Vali Tapsız, ziyarette yaptığı konuşmada, Burdurun hem eğitim ve kültür hem de spor alanlarında başarılı bir olduğunu söyledi.
     Valilik olarak Burdurda yapılan her güzel şeye her zaman destek verdiklerini ve destek vermeye de devam edeceklerini kaydeden Tapsız, kendisini ziyaret eden 12 sporcunun hem ulusal hem de uluslararası alanda başarıları bulunduğunu, bu durumun Burdur ve Türkiye için gurur verici olduğunu belirtti.
     Derslerinde başarılı olan öğrencilerin kültür, sanat ve spor dallarında da başarılı olduğunu dile getiren Tapsız, öğrencilerin geleceklerinin parlak olduğunu bildirdi. Tapsız, çocukların eğitiminde destek veren öğretmenleri ile ailelerine teşekkür etti.
     Burdurda güzel çalışmaların, işlerin ortaya konulduğunu ifade eden Tapsız, Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür. Ama maalesef Burdurda güzeli görmeyen o nedenle güzel düşünmeyen insanlar var. Yani nerede bir pislik var, onu gören, onu bulan insanlar var. Bir insan pencereden dışarı baktığı zaman pislikleri görüyorsa dışarı pis olduğundan değildir. O insanın ya gözlük camı kirlidir ya da penceresinin camı kirlidir. O pencerenin camını silmesi ya da gözlüğünü silmesi gerekir dedi.
     Spor dallarında dereceye giren sporcuların başarısını görmek istemeyen basın mensuplarının da olduğunu ileri süren Tapsız, lüzumsuz bir şeyler olduğunda televizyon kanallarının tekrar tekrar yayına sunduklarını, ama güzel haberlere istenilen ölçüde yer verilmediğini kaydetti.
     Burdurda da böyle bir tablonun hakim olduğunu dile getiren Tapsız, Burdur kısır bir döngü içerisine sokulmaya çalışılıyor diye konuştu.
     Başarılı öğrencileri kutlayan ve onlara içinde eşofman takımının da bulunduğu çeşitli hediyeler veren Tapsız, öğrencilerle valilik binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe/Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başarılı sporcular Vali Tapsızı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER