Başarılı sporculara hediye

Başarılı sporculara hediye


ADANA (A.A) - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, muay thai ve kick boks müsabakalarında başarı elde eden sporculara hediyeler verdi.
     Hadi, sporcu ve antrenörlerin kendisini ziyaretinde, Adananın nüfusa oranla spor müsabakalarında en fazla başarı sağlayan iller sıralamasının üstünde yer aldığını, bunda genç sporcuların çabalarının önemli rol oynadığını vurguladı.
     Hadi, İstanbulda 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Balkan Açık Çocuklar Muay Thai Şampiyonasında yıldız bayanlar kategorisinde Semra Taşdurmazın birinci, yıldız erkekler kategorisinde Muhammed Miraç Özkayanın birinci, kadet bayanlar kategorisinde Hülya Ayçiçekin ikinci, yıldız erkekler kategorisinde Mahmut Zalın üçüncü olduğunu belirtti.
     Bu sporcuların milli takıma davet edildiğini anlatan Hadi, antrenör olarak da Kifayet Taşdurmaz ile Naim Ayçiçekin milli takıma davet edildiğini söyledi.
     Hadi, 20-23 Aralık tarihlerinde Aksarayda yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonasında, bayanlarda Hilal Temurun birinci, Semra Taşdurmazlının ikinci, Fülya Çolakın ise üçüncü olduğunu, erkekler kategorisinde ise Macit Sırayın ikinci geldiğini belirtti.
     Salon Atletizm Deneme Türkiye Şampiyonasında da yüksek atlamada Hacı Ömer Yılmazın 1,75 metre ile Türkiye ikincisi olduğunu anlatan Hadi, Vedat Akkurtun ise 90 metre engelli de 8.47lik derecesiyle Türkiye birincisi olduğunu söyledi.
     Hadi, genç sporcuların ileride Avrupa ve dünya çapında başarılara imza atacağına inandığını, kentteki spor yatırımlarının geliştirilmesi konusunda Vali Hüseyin Avni Coşun kendilerine büyük destek sağladığını anlattı.
     Sporcuları tek tek tebrik eden Hadi, çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Başarılı sporculara hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER